Ny mand i organisationen

Ny mand i organisationen
 
I dag er det os en stor fornøjelse, at byde Frederik Skovsted ombord på Vikingeskibet – i først omgang som praktikant indtil udgangen af november. Her skal han hjælpe med forskellige opgaver omkring holdet.
 
I Jutland Vikings har vi en mission om, at skabe et solidt hold og på sigt være Metal Ligaens 10. hold. Men det kræver samarbejdspartnere – så Frederiks fornemmeste opgave bliver, at finde de virksomheder, som vil med på den spændende rejse, at få sat Aarhus fast på ishockeylandkortet.
 
Spurgt ind til opgaven, udtaler han “at der er gang i rigtig mange gode ting i klubben, som jeg gerne vil være en del af – og den spændende udfordring der ligger i, at gøre Aarhus til lidt mere af en ishockeyby. Der mangler generelt mere ishockey i Østjylland, og det vil jeg gerne være med til, at skabe et fundament for”.
 
Hjælp Frederik godt i gang og bliv selv belønnet.
Frederik vil belønne alle, som inden 1/11 deler en god kontakt (som ender med et partnerskab) med en original Vikings spillertrøje samt et 22/23 sæsonkort. Yderligere vil Frederik trække lod om tre styks spillertrøjer og tilhørende sæsonkort for alle som deler et seriøst lead til en potentiel partner – ét lod pr. lead.
 
Så tøv ikke med, at tage fat i Frederik på:
frederik@jutlandvikings.dk
 +45 42 70 08 97