Vikings første kamp i den nye sæson

Aalborg – Jutland Vikings Resultat: 2-3
 
I torsdags var Vikings på den første prøvelse i den nye sæson af 1.Division, hvor et stærkt Aalborg-hold ventede på udebane. Det blev en tæt kamp, men Vikings som det kontrollerende hold, gennem det meste af kampen. Derfor blev det også Vikings som trak det længste strå med en 2-3 sejr, og indtager dermed en førsteplads i rækken. Det betød at det blev til en debutsejr for vores nye træner Thomas Glad. Ham fangede vi efter kampen og han havde følgende kommentar ovenpå debuten:
 
💬 Hvordan har jeres opstart været og hvordan var fornemmelsen op mod kampen?
“Vi har haft en rigtig god opstart selvom vi kom en lille uge for sent på is. Der har være mange nye ting der skulle læres, inden vores første kamp, men spillerne har taget godt imod vores nye system og de har kørt hårdt på.
Selvom der har været en del nye spillere der skulle finde sig til rette på holdet, er vi fortrøstningsfulde. Vi, i trænerteamet, havde en god fornemmelse inden kampen, selvfølgelig var vi nervøse for om vi nu også ville være klar, men efter de første 10 minutter af 1. periode, var vi ikke i tvivl”.
 
💬 Hvad synes du om indsatsen og hvad tager I med jer, til at bygge videre på?
“Det er svært at lave en vurdering ud fra en enkelt kamp, men i helhed så ser det godt ud. Vi spiller som sådan en rigtig fin kamp, 45-50 minutter hvor det er os der dominerer og sætter tempoet. Kan vi få de sidste 10 minutter med, så ser det rigtig fint ud.
Alle spillede en god kamp, masser af fight og gåpåmod”.
Man of the Match: hele holdet.
 
Næste kamp bliver d. 29/10 klokken 18, hvor Vikings hjemme tager imod Herning IK, vi håber at se mange på tribunen til sæsonen første hjemmekamp.
 
Mål:
5’: 0-1 #91 Mikko Lindbom (#19 Nielsen)
45’: 1-1 AaB
45’: 1-2 #95 Nikita Zgirskis
50’: 2-2 AaB
53’: 2-3 #91 Lindbom (#19 Nielsen, #92 Jeppe Holmberg)
 
Udvisninger:
2’: #61 Christensen, tripping
11’: AaB, interference
36’: AaB, high sticking
43’: AaB, hooking
57’: #22 Kelly, other offense
 
Fotograf: Henriette Mølgaard