Hvem er IK Aarhus?

Ishockey Klubben Aarhus er stiftet i 2008. Klubben holder til i Aarhus Skøjtehal og vi har mere end 220 glade medlemmer i alle aldersgrupper. Udover vores træningsfaciliteter har vi også et hyggeligt klublokale.  

Cheftræner

Cheftræner Timo Riihiranta har det overordnede ansvar for udviklingen af alle IK Aarhus’ ungdomshold. Timo er også assisterende coach for Jutland Vikings og træner også vores motionshold.

Timo er uddannet af den Finske Ishockey Union og Sports Institute Of Finland og har 16 års erfaring som ishockeytræner og 7 år som personlig træner. Timo har været ansat i IK Aarhus siden 2020 og kom til IK Aarhus fra IFK Grankulla.

Sådan begynder du at spille.

Begyndere i alderen 3-11 år
Vores Hockeyskole starter hver lørdag morgen kl. 9:45 – 10:45. Mød venligst op kl. 9.00 første gang du går på Hockeyskolen. På hockeyskolen begynder vi at øve grundlæggende skøjtefærdigheder. Vi arbejder med skøjteholdning, balance og enkle øvelser. Når dit barn har vist nok progression, vil de slutte sig til vores U7-hold eller U9-holdet afhængigt af barnets alder.
Vi har udstyr og skøjter du kan låne gratis, så du behøver kun at medbringe langt undertøj eller lignende og en flaske vand. Klæd dem ikke for varmt på, da de normalt ikke fryser, når de skater.

Aldersgruppe 7-17
Efter at have gennemført Hockeyskole spillere vil slutte sig til et af vores ungdomshold, afhængigt af alder. Ved tilmelding til U13- eller U15-hold anbefales tidligere hockeyerfaring fra en anden klub eller lignende. Men hvis du er villig til at gøre en stor indsats for at indhente det, så kom og snak med en af vores trænere om, hvordan du kan komme i gang.
Fritidshockey for voksne
Fritid C Dette er holdet for begyndere uden erfaring eller begrænset erfaring med at spille ishockey. Kontakt venligst en af trænerne for at lære mere om, hvordan du kommer i gang. I lighed med hockeyskolen er du i stand til at låne noget udstyr og skøjter i starten.
Fritid B
Holdet for de mere garvede hockeyspillere. Fritid B deltager i Midnight Hockey League (MHL).

2. division / Fritid A
For erfarne hockeyspillere. Dette hold deltager i den danske 2. Divisions hockeyliga.
1. Division / Elite Hvis du flytter til Aarhus og har spillet og ønsker at spille videre på eliteniveau, skal du kontakte Jutland Vikings for yderligere information. Jutland Vikings er et elitehold, der spiller i dansk 1. division og er tilknyttet IK Aarhus