Jutland Vikings lancerer “ishockey for alle”

Vores ønske er at udbrede kendskaben til ishockeyen i Aarhus. Det vil vi gøre ved at invitere nye tilskuere til kamp, så de kan mærke stemningen i Aarhus Skøjtehal – og vi selv kan få nogle uvurderlige nye inputs på den oplevelse vi leverer.

Til kampen 11/12 har vi med hjælp fra Børnenes Kontor, Gaia Krisecenter, Brabrand Boligforening, Red Barnet Aarhus og Børns Voksenvenner Aarhus, fået æren af at invitere en masse glade børn (med ledsagere) til et spændende opgør mod Gladsaxe Bears. Vi har sendt lidt under 300 fribilletter ud, hvilket er lige lidt flere end det antal tilskuere vi normalt har til kamp i Aarhus Skøjtehal, så vi glade også til at det bliver en tredje søndag i advent med høj stemning i hallen.

Vi vil rigtig gerne give de børn der kommer til kamp en ekstra god oplevelser, så det er her vi gerne vil høre fra jer, hvis I kunne tænke jer, at hjælpe med at give en god oplevelse. Alle former for hjælp/bidrag tages imod med kyshånd. Skulle I have lyst til at finansiere noget, vil beløbet gå ubeskåret til at skabe en god oplevelse for børnene. Vi har en foyer hvor I skal være velkommen til at komme og sætte reklamer, udstyr og andet op i forbindelse med kampen. 
Hvis I kunne tænke jer at hjælpe kan i tage fat i Frederik Skovsted på frederik@jutlandvikings.dk eller på +45 42 70 08 97”