Ny mand i organisationen

Vi fortsætter vores togt med endnu en ny mand i organisationen.
I dag er det os en stor fornøjelse, at byde Søren Rønn Smidt ombord på Vikingeskibet – han er vores nye praktikant, som i første omgang skal være her de næste 4 uger. Sørens arbejde kommer til at bestå af, at skaffe nye sponsorer til understøttelsen af vores setup.
 
Vi er en klub med vokseværk, og med tilgangen af Søren får vi muligheden for, at fokusere endnu mere på det økonomiske fundament i vores klub.
 
Spurgt ind til opgaven, udtaler han: “Jeg ser frem til den udfordring som denne mulighed i Vikings præsenterer for mig. Jeg glæder mig til, at prøve kræfter af med ishockeyverden og sætte mit præg på samt bidrage til udviklingen af dette spændende projekt med stort potentiale”.
Hjælp Søren rigtig godt i gang og bliv selv belønnet.
 
Søren vil belønne alle, som inden 15/11 deler en god kontakt (som ender med et partnerskab) med en original Vikings spillertrøje samt et 22/23 sæsonkort. Yderligere vil Søren trække lod om tre styks spillertrøjer og tilhørende sæsonkort for alle som deler et seriøst lead til en potentiel partner – ét lod pr. lead.
 
Så tøv ikke med, at tage fat i Søren på:
srs@jutlandvikings.dk