Nu Headcoach i Jutland Vikings

Vi er super glade for at kunne sige velkommen til Thomas Glad, som ny Head Coach hos Jutland Vikings, og vil samtidig takke for godt samarbejde med Stefan Sandell igennem de sidste par år, som nu er blevet en del af bestyrelsen.
Og hvem er Thomas så?
 
Thomas Glad, 38 år gammel. Havde en aktiv karriere i Frederikshavn, Århus og Svegs IK (Sverige) og har været aktiv indenfor floorball de seneste år som både spiller og træner for 1. og 2. Divisions hold på både herrer og dame siden.
Det bliver spændende at komme igang med Jutland Vikings, som faktisk er en klub jeg har fulgt de sidste par år. Som tidligere spiller i Aarhus Crocodilles, kender jeg lidt til klubben i forvejen.
Der er mange gode folk i klubben som vil ishockeyen og gør mange gode ting allerede nu, og det vil jeg gerne være en del af.
 
Jeg ser frem til at komme igang med arbejdet med spillerne, lederne og ikke mindst de 2 ass. trænere Timo og Francis.
Jeg er nok lidt old school når det kommer til mit syn på ishockey, det skal være ‘’hårdt lorte arbejde’’ både til træning og til kampe. Men der skal også være plads til at spillerne kan vokse som mennesker. Begge dele er noget jeg sætter stor pris på.
Vores mål denne sæson er skabe en ny kultur omkring holdet og fansene.
Vi kommer til at spille fysisk hårdt ishockey med masser af fart.
 
En af de grundene til at jeg har sagt ja til at være en del af Jutland Vikings er Aarhus som ishockey by. Her er jeg sikker på at vi som hold kan hjælpe til med at få Aarhus på landkortet som en af de store ishockey byer. IKA (Ishockey klubben Aarhus) har gjort et stort stykke arbejde de sidste par år med deres unge spillere og dem skal vi fortsat hjælpe så godt vi kan.
Det er et stort projekt, men jeg kommer med masser af ny energi og gå på mod.
Jeg glæder mig til at se jer alle sammen i hallen til den nye sæson.
 
Sig velkommen til Thomas og del gerne