Vores Sponsorer

Mød Jutland Vikings’s fantastiske sponsorer
Jutland Vikings takker alle de virksomheder, der indtil nu har indgået sponsoraftaler med Jutland Vikings og dermed støtter vores eksistens i 1.div og vores rejse mod Metalligaen. Den store opbakning fra erhvervslivet har enorm betydning for projektets gennemførelse

Siden februar 2010 har Crylle® været dansk importør af Ankarsrum Assistent Original køkkenmaskiner. Vi fokuserer på BTB markedet, og handler med isenkræmmerkæder, netbutikker, varehuse, stormagasiner, hvidevarekæder og specialbutikker.

Jotun Danmark leverer dekorative malinger til detailforhandlere og malermestre samt maling til marine- og industrisektoren.

Vi beskæftiger os primært med ejendomsudvikling i København og Aarhus. Vores hovedfokus er realisering af boligprojekter samt i mindre omfang udvikling af detailhandel- og kontorejendomme. Vi ønsker i samarbejde med vores investorer og samarbejdspartnere at udvikle projekter, som er økonomisk bæredygtige, som har en blivende arkitektonisk værdi, og som bidrager til samfundets udvikling.

Vi giver tryghed og sikkerhed til private og erhverv SecureMe sælger, monterer og servicerer alarm, videoovervågning og andre professionelle løsninger for både private og erhvervskunder. Vores fokus ligger på at levere det sikreste og mest professionelle produkt og service, så du som kunde føler dig sikker ved at have os som samarbejdspartner.

Velkommen til P. Clausens Fiskehandel - Landets ældste fiskeforretning i hjertet af Aarhus. Her finder du altid friskfanget fersk fisk i højeste kvalitet.

Skal I bygge drømmehuset eller påtænker I at bygge til? Skal kontoret udvides eller moderniseres? Plus El A/S varetager i dag serviceopgaver og projekteringer i industrien, i private husstande, i butikker og hos både større og mindre boligforeninger.

FREJA er en af de største privatejet transport og logistik virksomhed i de nordiske lande. Med lokationer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen og Kina, kreerer vi de bedste transportløsninger for en verden i bevægelse. Vi ønsker at være den mest fleksible og alsidige leverandør af logistikløsninger og transporter i de lande, hvor vi er aktive. Hvis du har et behov, så har vi en løsning.

SPA kompagniet har eksisteret siden 2001. Personalet har mere end 10 års erfaring med produktion af spa og swimmingpool. 7000 m2 lager med mere end 200 varianter af spa og brusekabiner er din sikkerhed for hurtig levering. Sortimentet dækker så bredt, at vi næsten altid har et produkt, der passer netop til dit projekt, med de mål du måtte have.

Hos 123hockey.dk har vi et bredt udvalg af hockey udstyr til alle aldre og vi fører True Hockey og Fischer Hockey, men ellers de fleste mærker indenfor hockey.

Visionen hos Cklar Service er, at de igennem en helhjertet rengøring, vil gøre branchen mere personlig, ærlig og ordentlig.

PS Industrilakering servicere både erhvervs- og privatkunder. Med solid erfaring og fundament med at opfylde kundernes behov sikre vi, at vi når i mål med netop dit behov. Måske er det et nyt liv til dine designstole, båd, fælge eller noget helt andet.

Henrik Thomsens Auto, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. De sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen. Husk ved dem er der gratis lånebil ved forsikringsskader.

Virksomheden blev grundlagt af Mads Wilhelmsen i 1994 og har i dag en dygtig stab af medarbejdere med stor faglig ekspertise. Vi er i stadig ekspansion, da forespørgslerne fra såvel gamle som nye kunder er i kraftig vækst.

Vi glæder os over, at kunne byde Susanne Vestergaard "The Queen" velkommen, som ny Personligt Sponsor af Mathias Christensen. Med det personlige sponsorat kan Mathias "The Captain" a.k.a MC fortsætte med at lede holdet, som en konge/dronning, og derfor det helt rette match med Susanne Vestergaard "The Queen"s sponsorat.

Alle vores produkter er hjemkøbt med det specielle formål at behage og skabe nydelser hos vores kunder. Vi har forsøgt at finde de bedste varer, med den rette historie ud fra filosofien om, at pris og kvalitet skal gå i spænd. Vi har produkter til både børn og voksne - til brug i hverdagen, ved festlige lejligheder eller til selvforkælelse. Hos lìsager er økologi ikke et must, men et stort ekstra plus.

GS udlejer dit/jeres nye bolig. De har kun top velholdte nyere boliger, og alle i et plan med egen have. De bygger som var det til dem selv, så det er boliger af meget høj kvalitet, som sjældent ses i udlejningsboliger.

Jens Jensen A/S udfører opgaver indenfor murer-, tømrer- og entreprenørarbejde. Desuden har vi en stor serviceafd., hvor vi udfører alt i vedligehold og reparationsarbejde. Jens Jensen kan tilbyde mere end 130 års erfaring, dygtige medarbejdere og dygtige samarbejdspartnere.

Hos EDC Erhverv i Randers sætter de en stor ære i at få tingene til at ske. Hos dem vil du møde dynamiske og engagerede mennesker, der har "arbejdstøjet på"​.

Ved hjælp af biometrisk identifikation giver JustFace sine brugere et unikt indblik i, hvem der besøger deres butikker / sportscentre m.v. JustFace forbedrer butikkers og fitness centers indblik i forbrugerens adfærd, når de handler i fysiske butikker, samt reducerer tyveri og misbrug. Brugerne får indblik i tidsrum, biogeografisk klassifikation, demografi, aldersgrupper, bevægemønstre, humør m.m.

BYGGODT ApS blev etableret i 2004 og har adresse i Harlev J.

ATL Montage blev startet i 1976, og vi er derfor et firma med mange års erfaring. Vi har til huse i Midtjylland, men vi ser hele Danmark som vores arbejdsplads.

Barstool Sports er en sports- og popkulturblog, der har hovedsæde i New York, som laver et mix af podcasts, blogs og video'er.

Arbejdsbasen gør det nemmere for håndværksvirksomheder holde balancen i arbejdsstyrken, da de kan søge og dele arbejdskraft.

Hos CrossFit AROS finder du et unikt fællesskab med funktionel træning på programmet og sved på panden, hvor instruktører og medarbejdere altid stræber efter at give dig den bedste oplevelse.

Pejseenergi® er en familievirksomhed stiftet 1978 med omfangsrig erfaring i salg og service af pejse/brændeovne og skorstene.

Hos Quist og Bülow VVS møder du kompetente og erfarne VVS’ere, der lægger vægt på godt håndværk og god service. Om opgaven er stor eller lille løser vi den med faglig stolthed og grundighed. Fra ventilation og blik til service på f.eks. varmeanlæg og udskiftning af toiletter og faldstammer osv. Vi rådgiver og udformer tilbud på både store og små opgaver. Quist og Bülow VVS leverer alle former for VVS, gas og blik arbejde i Århus og omegn. Vi har eksisteret siden 1985 og har stor erfaring indenfor bl.a. Fjernvarme Badeværelsesrenovering Boligforeninger, serviceaftaler Blik Vores værksted i Århus N og Højbjerg er udstyret med moderne værktøj, så vores montører kan levere det bedste stykke arbejde hver gang. Vi servicerer både private og virksomheder. Det er vores mission at levere kvalitetshåndværk med god service og faglig stolthed.