PARTNER-PROGRAM 2019/20

Aarhus’ nye elitehockey satsning med ambitioner om at træde ind i Metalligaen, så snart dette er økonomisk muligt.Danmarks næststørste by SKAL være repræsenteret i landets bedste ishockeyliga og have succes. Vi håber, at du deler denne opfattelse og vil være en del af dette projekt.

De seneste tre sæsoner har vi spillet i 1. division som et fusionshold mellem Aarhus og Silkeborg, hvor vi forrige sæsonnåede finalen. Fra denne sæson, er vi et 100% Aarhus hold, og spiller alle vores hjemmekampe i Aarhus Skøjtehal. På trods af status som 1. divisionshold, har vi et tilskuertal på linje med den øvre nederste del af Metalligaen. Vi har en god lokal mediedækning i Aarhus, og vores sociale medier anvendes i høj grad.

Danmark, er der i tiden mere fokus på ishockey end nogensinde før, hvilket vi både mærker i vores ungdomsafdeling og på interessen for Jutland Vikings.

Vi tilbyder flere former for sponsorater, og skulle du ikke finde det, som lige passer til dig i nedenstående, så lytter vi gerne og sætter en pakke sammen, som passer til både din interesse og økonomi.

Tryk på linket for at downloade vores partnerbrochure.

Vikings Partner Program

Kontakt:
Anette Rose
Telefon. +45 2617 3135

for mere information om partnerprogrammet

Vi ser frem til at høre fra dig.