Jutland Vikings staff

Stefan Sandell

Head Coach

+

Stefan er uddannet af både den Svenske og Danske ishockey union og har 10 års erfaring som ishockeytræner. Stefan kommer til Jutland Vikings fra SSF der han har trænet både junior og senior hold.

Timo Riihiranta

Head Coach

+

Timo er uddannet af den Finske Ishockey Union og Sports Institute Of Finland og har 14 års erfaring som ishockeytræner og 7 år som personlig træner og kommer til Jutland Vikings fra IFK Grankulla.

Claus Riberholt

Materiale manager

+

Siden Jutland Vikings startede er Claus en af de drivende kræfter bag holdet. Claus startede sin hockeykarriere som spiller i 1967 for Silkeborg skøjterløberforening. Claus spillede på klubbens divisionshold igennem alle årene. En del år senere er Claus stadigt på isen nu som træner for voksne nybebegyndere samt hjælpetræner på motion C holdet. Samtidigt med sin trænerkarriere er Claus også materialemand for Silkeborg Skøjteløberforening. I sin lange karriere på eller ved siden af isen har Claus også været materialemand for U16 og U17 landsholdene. I Jutland Vikings är Claus ansvarlig for indkøb af udstyr och at pleje af material til spillerne.

Ole Linaa

Holdledere

+

Jens Henrik Lind

Holdledere

+

Jens Henrik begyndte med ishockey i Skovbakken midt halvfjerds, da der har været en skøjtehal i Aarhus siden 1963, det var et sted han ofte besøgte, men det blev først hockey i 1972. Han har selv spillet som målmand på vores daværende 2. div. hold. Jens Henrik har også haft en karriere som dommer gennem fyrre år. Men nu er det Juttland Vikings det gælder og Jens Henrik har været med fra starten.

Alexander Lind

Holdledere

+

Alexander har været med os de seneste 2 år som holdledere og er alltid klar til at hjælpe. Alexander er en af de få som ikke har været aktiv indenfor ishockey tidligere. men han er lærenem og går 100% op i det han laver for holdet.

Madeleine Sandell

Video manager

+

Madeleine begyndte at spille ishockey i SSF i Silkeborg men mistede interessen for selv at spille efter et par år. De seneste år har Madeleine været en stor del af Jutland Vikings videohold og er ansvarlig for optagelser af vores kampe.

Josephine Ferrari Leer

Fysioterapeut

+

Josephine er uddannet fysioterapeut. Hun har selv dyrket en del forskellige sportsgrene og holder af både at være aktiv og kreativ. God kommunikation og nærvær er noget hun vægter højt ved siden af den funktionelle træning. Hun vil gøre sit bedste for at hjælpe teamet hos Jutland Vikings til at være fit for fight både fysisk og psykisk!

Simon Niemann

Fysioterapeut

+

Simon er 29 år og fysioterapeut og han har en bachelor i Idræt. Simon brænder for sportsfysioterapi, fysisk træning og præstationsoptimering. Selv har han gennem hele livet dyrket og undervist i springgymnastik, nu ser han frem til nye spændende udfordringer i ishockeyverdenen - og han glæder sig til at blive en del af Jutland Vikings team.