Jutland Vikings staff

Stefan Sandell

Head Coach

+

Stefan er uddannet af både den Svenske og Danske ishockey union og har 10 års erfaring som ishockeytræner. Stefan kommer til Jutland Vikings fra SSF der han har trænet både junior og senior hold.

Timo Riihiranta

Head Coach

+

Timo er uddannet af den Finske Ishockey Union og Sports Institute Of Finland og har 14 års erfaring som ishockeytræner og 7 år som personlig træner og kommer til Jutland Vikings fra IFK Grankulla.

Claus Riberholt

Materiale manager

+

Claus startede sin hockey karriere som spiller i 1967 for Silkeborg skøjterløberforening og spillede på klubbens divisionshold igennem alle årene. En del år senere er Claus stadigt på isen nu som træner for voksen nybebegyndere samt hjælpetræner ved motion c. Samtidigt med sin træner karriere er Claus også materialemand for Silkeborg Skøjteløberforening. I sin lange karriere på eller ved siden af isen har Claus også været materialemand for U16 og U17 landsholdene. Siden Jutland Vikings startede har Claus været en af de drivende kræfter bag holder og er nu vores Equipment Manager.

Ole Linaa

Holdledere

+

Jens Henrik Lind

Holdledere

+

Jens Henrik begyndte med ishockey i Skovbakken midt halvfjerds, da der har været en skøjtehal i Aarhus siden 1963, det var et sted han ofte besøgte, men det blev først hockey i 1972. Han har selv spillet som målmand på vores daværende 2. div. hold. Jens Henrik har også haft en karriere som dommer gennem fyrre år. Men nu er det Juttland Vikings det gælder og Jens Henrik har været med fra starten.

Alexander Lind

Holdledere

+

Alexander har været med os de seneste 2 år som holdledere og er alltid klar til at hjælpe. Alexander er en af de få som ikke har været aktiv indenfor ishockey tidligere. men han er lærenem og går 100% op i det han laver for holdet.

Madeleine Sandell

Video manager

Madeleine startede med at spille ishockey med SSF i Silkeborg men mistede interesser for at selv spille. De seneste par år har Madeleine været en stor del af Jutland Vikings videhold og står for optagelser af vores kampe.

+