Bliv Sponsor

Jutland Vikings er Aarhus’ satsning på elite ishockey. Holdet blev etableret i 2016 og har hvert år kvalificeret sig til slutspillet i DIV 1, med et sæt sølvmedaljer som bedste resultat. Disse skal veksles til medaljer af guld snarest muligt, og du har muligheden for at være med.
Smilets by mangler at sætte sit aftryk i den bedste liga, i landets næststørste tilskuersport. Det er vores ambition at få tjekket den boks af, og få byens hold op på den øverste hylde. Sportsligt står vi med et historisk stærkt hold, og der blæser aktuelt positive politiske vinde omkring opgradering af faciliteterne.

Hos Jutland Vikings er mulighederne mange og kan tilpasses til netop dine behov. Vi har faste eksponeringspakker og kan også skræddersy en løsningen så den passer til dine tanker og ikke mindst penge.
Ønsker du at høre mere om muligheden for at profilere din virksomhed, så kan du kontakte Anette eller Ricko.
Vær en del af succesen, og bliv PARTNER med Jutland Vikings.

Ricko Hedelund

Sponsor Ansvarlig

Mail: ricko@Jutlandvikings.dk Tlf: 4234 3333

+

Ricko Hedelund: Født i 1972 og har været med omkring Jutland Vikings næsten siden starten, med et par små afbræk, hvor det ”kun” var hjertet, som var med. Jeg lægger mine timer i Aarhus Elite Ishockey/Jutland Vikings fordi der naturligvis skal være 3-5000 tilskuere til hver ishockeykamp på højeste niveau i Danmarks andenstørste by. Mit evige mantra er, (med den største respekt for det flotte udførte arbejde i det SønderjyskE) at når det kan lade sig gøre i en by på størrelse med Vojens, så skal det kunne lade sig gøre i Aarhus. Mine primære arbejdsområder er ”Projekt Hal 2/3”, PR samt udarbejdelse af PR materiale. Mail: ricko@Jutlandvikings.dk Tlf: 4234 3333

Anette Rose

Sponsor ansvarlig

Mail: anette@Jutlandvikings.dk Tlf: 2617 3135

+

Anette Rose, født fredag d. 13. 1978 (det forklarer en del.) Jeg har været med fra starten, dog som ”blot” tilskuer i de første 2 år, og i en lykkerus efter Jutland Vikings havde vundet semifinaleserien, og dermed var i finaleserien i sæson 2, sagde jeg, jeg da gerne ville hjælpe med at skaffe sponsorer til Jutland Vikings. Jeg har mere end 20 års salgserfaring med salg til virksomheder/B2B. Jeg ved absolut meget lidt om ishockey, men jeg ved, at jeg elsker sporten, og så er jeg god til at sætte mig ind i hver enkel virksomheds forretning, og se det fra deres perspektiv. Jeg står for at skaffe sponsorer. Netværksmøder, sponsorkontrakter, SoMe dvs. facebook, instagram og linkedIn opslag, hvor vi præsenterer hver enkel sponsor. Hvem de er og hvad de står for. Mail: anette@Jutlandvikings.dk Tlf: 2617 3135

Henriette Mølgaard

Sponsor ansvarlig

Mail: henriette@jutlandvikings.dk Tlf: 51 90 82 78

+

Jeg hedder Henriette, er 38 år, og bosat i Viby J. Min interesse for ishockey startede i Aalborg da jeg boede der i cirka 10 år sammenlagt – kun afbrudt af 5 år i København. Det var før Gigantiums tid, og hvor man så ishockey i hallen i Samsøgade i Aalborg. Jeg blev lokket med til en træningskamp, noget skeptisk, da jeg slet ikke er sportsinteresseret, og aldrig har været det. Alligevel fik træningskampen omvendt mig til at det var da egentlig ret spændende. Siden da har jeg set en del kampe i Aalborg, også et par i Gigantium, samt en lille håndfuld i København. Efter jeg flyttede hjem til Århus i 2015, er det dog ikke blevet til mange kampe, udover 2 her i Århus i 2018. Mit grundlag for at være frivillig hos Jutland Vikings er, at jeg godt kan lide at hjælpe og støtte lokalt – og så er det oplagt med ishockey. Udover det, så synes jeg projektet omkring at få Århus i Metalligaen, og ønsket om en ny skøjtehal er spændende, og det, samt at støtte Jutland Vikings – er min motivation for at være frivillig.

Michael Høyer Lillelund

Sponsoransvarlig

Mail: michael@jutlandvikings.dk Tlf: 5151 8087

+

Michael har arbejdet for Grundfos – verdens største pumpeproducent og har i 6 år haft ansvaret for VIP kundebesøg til Bjerringbro. Jeg holder af sport såsom svømning, løb, vinterbadning samt lange gåture (har gået 100km på under 24 timer). Nøgleord – Salg, events, kundeoplevelser og hospitality.H Jeg håber at kunne bidrage til at Jutland Vikings kommer i Metalligaen.