STORT COMEBACK I VIKINGS SEJER

1. PERIODE
I går aftes, bød Jutland Vikings Aalborg velkommen i PS Industrilakering Arena, og gjorde et stort nummer ud af, at de skulle føle sig hjemme. I hvert fald fik de masser af tid og plads, til at bringe sig på 0-2 i løbet af de første 8 minutter, hvor skudstatistikken vist 1-8 i gæsternes favør. Det kunne godt ligne starten på en lang aften, og resultatet holdt perioden ud, hvor Vikingerne dog kom mere ind i kampen i di sidste 10 minutter.
DEBUT TIL ALEXANDER LAUNA, OG FARVEL TIL HENRI TIKKANEN
I målet var der sæsondebut til Alexander Launa, som er blevet forfremmet til 1. målmand, efter den ellers meget solide Henri Tikkanen, valgte at fortsætte karrieren anden steds. I den forbindelse ønsker vi han held og lykke, og siger tak for nu.
I kampen mod sine tidligere holdkammerater, var det op til Alexander at indikere sin form, da han skøjtede på isen med 0 kampminutter i skøjterne i denne sæson.

2. PERIODE
Hvor var dopingkontrollen? I hvert fald så det ud til, at de ville have grund til at tjekke det Vikings hold, som skøjtede på isen til 2. periode med noget, der kunne ligne et top preppet hold. Efter ca. 30 sekunder fandt #92 Mathias Christensen smart en fri #91 Mikko Lindbom på blue line, og herfra var den hurtige finne sikkerheden selv, da han let skøjtede fra Aalborgs backs, og køligt udplacerede Aalborg målmanden, som fik nok så rigeligt brug for sine talenter i resten af kampen. Resten af perioden, blev domineret af Aarhus holdet, men stik imod spil og chancer, gav et kort koncentrationssvigt Aalborg muligheden, og de eksekverede iskoldt. Det så dog ikke ud til at påvirke Vikings drengene, da de blot fortsatte det flotte spil, krydret med flot individuelt spil af især Nikita Zgirskis og Simon Bonde, samt Mikkel Lindorff, som er vendt tilbage fra en skadepause tidligere end forventet. Men pucken kom ikke i mål.

3. PERIODE
Beskeden til holdet i pausen må have været simpel. ”Keep doing what you are doing” og få scoret 3 mål. I denne periode var der virkelig flot hockey fra begge hold, men Vikings så ud til at have den sidste gejst. Forsvaret havde godt fat i den ellers stærke Aalborg offensiv, og kom de til afslutninger, så havde Alexander Launa spillet sig varm og lignede ikke en, som havde tænk sig at strø gaver ud til sine tidligere holdkammerater.
Knap 6 minutter inde i perioden, gav det flotte spile endelig bonus, da Shane Heffernan fik sidste stav på pucken, ved et massivt pres foran Aalborg målet. I tiderne 49:14 kom udligningen, igen efter dominans i Aalborg zonen. Denne gang blev pucken sat ind af Nikita Zgirskis – som igen lynede i tiden 56:55 – og derved blev Aalborgs bøddel.
Der var intet, der tydede på at Aalborg ville komme tilbage i kampen, men Kaptajn Mathias Christensen må have været opsat på at give publikum spænding til det sidste, da han i tiden 58:14 trak en udvisning for tripping, da han liggende forsøgte at slå pucken ud af zonen. Aalborg vandt den følgende faceoff, og stillede hurtigt op med 6 mand. Vikingerne forsvarede bravt, og Alexander Launa, som fortjent blev kåret til man of the match, havde lukket ned for aftenen. I to omgange sneg pucken sig forbi det tomme Aalborg mål, men der blev ikke scoret mere denne aften.
En flot kamp af Jutland Vikings (og Aalborg), hvor enhver må have følt sig top underholdt.

(Stort tak til skribenten)

Glædelig Jul!

Glædelig Jul!
Fra alle os fra Jutland Vikings.
Vi tager hul på åretshyggeliste tid, med et VIP arrangement i loungen til hjemmekampen mod Vojens.
LØREDAG D.16/11-19 Kl:17:00. KAMPSTART KL.18:00
For DKK. 225, – får du indgangsbillet, en juleplatte, 1 øl eller vand, samt en skarp at varme sig på.
Sådan bestiller du VIP billetter. Betal på mobilepaynummer 75 60 10 Plus skriv dit, dine navn(e) på overførslen.
Din Mobilpaykvittering skal forevises ved indgangen.

DEADLINE for bestilling TORSDAG D. 14/11-19 KL.18:00

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse fra Jutland Vikings 5/11-2019

Er der to tidligere Vikings spillere, hvis kvaliteter igen og igen er blevet efterlyst på lægterne i PS Industrilakering Aarhus Skøjtehal, så er det (og her ved de fleste fans nok allerede hvilke navne der følger) de to canadiske Heffernan brødre Shane og Kyle. De kom, de så de sejrede og drog så videre på eventyr i Kasakhstan, og har her i sommer har de blandt andet spillet for Canada i en turnering i Australien mod blandt andet USA. Men uanset hvor de har været, så kan vi fra Vikings side kun sige ”velkommen hjem”.

Shane Heffernan en eksplosive hurtig skøjtende spiller, og brormand Kyle Heffernan er en mere elegant spiller, som sniger sig under radaren – men lige pludselig har han enten sat en medspiller op, eller selv lagt pucken i nettet. Fælles for brødrene er, at de er særdeles kompetente puckførere, med kompasset indstillet på modstanderens mål i bedste canadiske stil. De kan både sætte et mål op, og afslutte.

Head Coach Stefan Sandell har svært ved at få armene ned oven på den gode nyhed, som han selv har været med til at skabe. Han udtaler: ” Vi har et godt hold, men har manglet lidt i offensiven. Vi har været gode til at få pucken op i modstanderens zone, men har ikke altid fået nok ud af det når vi var deroppe. Jeg har løbende været i kontakt med Shane og Kyle, og da tingene ikke lykkedes for dem i Norge, så er jeg rigtig glad for at de så vores vej. Med tilførslen af Shane og Kyle, så får vi to spillere med mål garanti. Det betryggende er, at vi kender dem begge to, og vi skal ikke forlade os på statistik. Det er to spillere, som kommer til at have en afgørende betydning i mange kampe.”
”Jeg er sikker på at genankomsten af brødrene Heffernan, vil gøre det endnu mere interessant for både fans og sponsorer at komme til ishockey i Aarhus, da de her drenge er garanter for spektakulær ishockey. Alle som kommer, vil se os vinde ishockeykampe og chancerne herfor er kun blevet større med denne forstærkning. ” Med Kaptajnen Mathias ”MC” Christensens snarlige tilbagevenden på isen efter en knæoperation i pausen, og tilførslen af Shane og Kyle, så får vores offensiv virkelig et boost.

Vi retter især en stor tak til vores sponsor PS Industrilakering ApS, som har gjort det økonomisk muligt for os at reagere hurtigt, da vi fik muligheden for at sikre os Shane og Kyle Heffernan. Indehaver Per Nørregaard Jacobsen tøvede ikke længe med at springe til, da det pludselig var en realistisk mulighed at på papir på dem. Han udtaler følgende: ”Jeg kommer ud og ser alle kampene med både kollegaer, familie og kunder. Vi bliver godt underholdt hver gang, og både PS Industrilakering ApS og mig selv personligt, vil så gerne at holdet lykkedes. Jeg har helt ærligt savnet de to drenge på isen i Aarhus, så det var en hurtig beslutning at sponsorere deres tilbagevende til Aarhus holdet. Jeg synes jo det er her de hører til.

Vi byder velkommen til Shane og Kyle Heffernan, som kommer til at optræde med henholdsvis nummer 68 og 67 på ryggen.

Hard fought 3 Points

The weekend games are over. And what a weekend. We left Aarhus with 12 player. Two of them semi injured and one been back from a longer break due to a injury. And returning to Aarhus with one won and one lost. Today’s game we played with 10 players, but what a team effort and fighting will. I’m proud to be a part of this team. Go Vikings

Nyt træner setup til Jutland Vikings

Til sæsonen 19/20 har Jutland Vikings et nyt setup i trænerteamet. Svenske Stefan Sandell, som de to seneste sæsoner har assisteret Thomas ”Bomber” Laursen, har nu taget trinnet op, og står i den kommende sæson som head coach.

Til at assistere sig, har han fået tilsagn af to af holdets mest rutinerede spillere; nemlig Mathias ”MC” Christensen, som bliver ansvarlig for angrebstræning, og Anders Overmark, som i sagens natur får ansvaret for forsvarssiden. For begge gælder det, at de samtidig forbliver bærende kræfter på isen.