Bliv frivillig

Hjælp Jutland Vikings

Der er rigtig mange gode grunde til at blive frivillig i Jutland Vikings. Som frivillig har du mulighed for, gennem ishockeyens verden, at skabe oplevelser, fællesskab, glæde, sammenhold og motivation for spillerne som du bliver ”frivillig” for.

Du kan gøre en kæmpe forskel for andre, men frivillig arbejde kan også gøre en kæmpe forskel for dig selv. Du møder andre frivillige og dit netværk bliver udbygget.

Der er mange forskellige opgaver, du kan hjælpe med i klubben, så få timer om året er stadig en STOR hjælp for Jutland Vikings.

Vi har en bestyrelse i Jutland Vikings , der bruger rigtig mange timer om året, timerne bruges til at skabe de fysiske rammer, men også til nytænkning, økonomi, trænere, spiller, sponsorer, arrangementer osv. tager meget tid.

Ud over dette arbejde kommer alle arrangementerne, hvor der er brug for frivillige hænder. Hvis vi sammen kan skabe et frivilligt fællesskab, hvor hver enkelt bidrager med nogle få timer om året, så er vi allerede nået rigtigt langt i at gøre Jutland Vikings til en forening af frivillige, som nyder deres arbejde, og hvor vi alle gør det muligt for klubben at nå deres mål.

Alt for mange spillere og forældre vælger at pensionere sig selv og afskære sig fuldstændig fra sporten. Det er rigtig ærgerligt, fordi mange har en viden og en erfaring, som de tager med sig, hvor de i stedet kunne være en del af udviklingen og styrke sporten ved at bidrage til løsning af nogle af de mange opgaver, Jutland Vikings står over for.

Nedenfor ser du nogle af de opgaver, som Jutland Vikings kan bruge hjælp til.

Opgaver

 • Hjælper til hjemmekampe.
  Til hjemmekampe har vi altid behov for hjælp. Der er mange opgaver, som skal løses. Efter kampen skal alt pakkes ned og der skal rydes op. Dette kræver ikke stor ekspertise, men er ikke desto mindre en yderst værdsat hjælp.
 • Holdleder.
  Som holdleder er der mange store og små opgaver, hvor man deltager i arbejdet og aflaster både trænere og spillere. Det kræver ikke den store ishockey-viden. Det handler mest om at planlægge, hvem der vasker tøj, tager frugt med eller planlægger transport i forbindelse med udekampe. Som holdleder bliver du en central og værdsat del af holdet, der arbejder tæt sammen med holdets trænere.
 • Fysioterapeut/medic
  Ishockey er en sport med fuld knald på. Derfor opstår der sommetider skader af større eller mindre art. Ofte kan skaderne klares med is og hvile. Som medic/fysioterapeut er du med til kampe, og kan akutbehandle småskader, som f.eks. kræver forbinding eller lignende. Du kan også vurdere, om en spiller har slået hovedet så voldsomt at det har forårsaget en hjernerystelse, som kræver særlige forholdsregler. Du kan også indgå i det forebyggende arbejde og lægge forbindinger inden kampe.

 • SponsorArbejdet med at skaffe sponsorer er helt nødvendig for at klubbens økonomiske muligheder og udvikling. Det kan handle om at udarbejde sponsormateriale eller simpelthen gå ud og opsøge potentielle sponsorer.
  At arbejde for at få sponsorer til klubberne eller at være sponsor behøver ikke at handle om de store beløb. Selvfølgelig vil klubberne være glade for de store sponsorer, men mindre har også ret. Det kan handle om de mere organiserede sponsorater enten i form af ”pengegaver”, men oftere i form af ydelser i form af gratis arbejde ydelser mod annoncering på klubbens hjemmeside eller på banen eller måske på spillernes trøjer – mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Har det fanget din interesse, så tag endelig fat i en af bestyrelsens medlemmer og få en snak om hvad du kan og vil bidrage med.

  Vi glæder os til at høre fra dig

  Mange sportslige hilsner

  Jutland Vikings