Der er konstant fokus på udvikling og optimering i Jutland Vikings og seneste vigtige skridt i den proces er at vi nu har tilknyttet to fysioterapeuter til holdet, nemlig Josephine Ferrari Leer og Simon Niemann.

Jutland Vikings Manager, Søren Klausen, beskriver samarbejdet med Josephine og Simon som et væsentlig skridt i den videre udvikling af det sportslige set up i klubben.

– Det er et stort skridt for os at få tilknyttet ikke kun en men to fysioterapeuter, med alt hvad det indebærer af øget fokus på fysik og træning i samarbejde med eksperter på området. Dette er endnu en vigtig byggesten i vores projekt mod Metalligaen, og det bliver en stor gevinst for holdet. Det vidner om, at vi vil noget mere her i klubben, understreger Søren Klausen og fortsætter;
– Både Josephine og Simon er ambitiøse og dygtige og har givet et rigtig godt indtryk gennem hele processen.
Jeg tror på, vi får et stærkt samarbejde.

Det samarbejde ser både Josephine og Simon også frem til, og de fremhæver bl.a. den store lyst til udvikling, som et centralt fælles fokus hos både klubben og dem selv.

De udtaler, at det er tydeligt, at Jutland Vikings er en målrettet og ambitiøs klub, der hele tiden vil forbedre sig og søge mod nye højde. Det har virkelig tiltalt os og det bliver spændende, at blive en del af denne udvikling. Vi håber, vi kan bidrage med nogle af de små ekstra procenter, som bidrager til at vinde kampene. Nogle gange er det ændringer på nogle små parametre, der gør den store forskel. Her ser vi frem til samarbejde og sparring med trænerteamet.