Desværre er regeringens nyeste restriktioner formuleret således, at vi ikke kan spille turneringskampe de næste 4 uger.
Man vil i DIU regi forsøge at afvikle kampe i divisionen for de hold, hvor spillerne er max 21 år. Men da vi hverken spiller i landets bedste række, og ikke kan stille et hold med spillere under 21, så må vi se til fra sidelinjen. Hvordan det kommer til at gøre sig ud pointmæssigt er stadig uvist.
Det starter med en aflysning af kampen ude mod Vojens i morgen.
Skulle der ske ændringer i formuleringen af restriktionerne, eller alderskravet bortfalde, så står vi klar til kamp, da vi fortsat kan træne. Dog under samme indskærpede forhold som alle andre senior hold.
Vi håber ind til da, at alle forbliver sunde og raske, og vi glæder os uendelig meget til at slå dørene op til endnu en ishockeykamp i PS Industrilakering Arena.