Vikings Henter Spiller Med ECHL Erfaring

Jutland Vikings har i sidste øjeblik gjort et absolut scoop, og tilknyttet #13 Andrew Harrison til holdet.

Andrew har hovedsageligt væltet mål ind for Danville Dashers i FHL Ligaen, men har af flere omgange været hentet op i den stærke ECHL liga, med en fornuftig produktion til følge.

Andrew landede i Kbh i går kl 12.00, og der har ikke været meget tid til at skrive SMS’er hjem om sin ankomst, før han stod på isen i Aarhus. At dømme ud fra den første træning, er det – på trods af jetlag og “flyben” – tydeligt at se, at han har noget godt i posen. Det er også tiltænkt at Andrew skal være en af nøglespillerne på holdet. Med sin erfaring og flotte CV, så vil han uden tvivl blive en profil på holdet – og ja – i DIV 1.

Andrew erstatter Kyle Heffernan, som i sidste øjeblik fik chancen for at rykke til Beibarys Atyrau / Kazakhstan, sammen med brormand Shane Heffernan, så de i fællesskab kan danne en farlig angrebsdue igen. Der er ingen tvivl om at det er en fuldgod erstatning vi har fundet i Andrew, og vi er sikre på at vores fans vil være enige, når de ser ham på is.
Vi siger i samme ombæring tak til Kyle for hans flotte indsats for Jutland Vikings igennem de sidste to sæsoner, og ønsker held og lykke.

Sig velkommen til Andrew i tråden herunder i tråden. Andrew glæder sig til at opleve den nye hjemmebane, den 22. September, hvor Rødovre kommer på besøg.