Platinium Sponsor Til Jutland Vikings

Det er med den største fornøjelse, at vi kan offentliggøre den hidtil største sponsoraftale i vores stadig korte historie.
PS INDUSTRILAKERING har været med ombord siden starten, og allerede i slutningen af sidste sæson gav indehaver Per Nørregaard Jacobsen håndslag på at der var mere på vej, og at han ville lave en aftale for to sæsoner.

Som det jo nok er de fleste bekendt, så var der lidt usikkerhed om, hvor Vikingerne ville spille i denne sæson, så det har gjort det lidt omstændeligt at få lukket alle sponsoraftaler. Men Per stod ved sit ord, og der var ingen kurre på tråden, da håndslaget skulle formaliseres.

Så i denne sæson vil alle trøjer og midten af isen blive prydet af PS Industrilakerings logo.

Ricko Hedelund fra Jutland Vikings udtaler:

Det er en virkelig god aftale vi har fået i stand med Per og PS Industrilakering. Ud over det økonomiske boost som et sponsorat af denne kaliber giver, så tilbyder de også arbejdspladser til vores udenlandske spillere, på både hel- og deltid. Og bedst af alt, så er det også en sponsor, der selv elsker at komme i hallen – og til udekampe. Der kan de så ved selvsyn se, hvad de er med til at gøre muligt. I Ishockey, som i alt andet sport, så er holdets styrke sjældent bedre end klubbens økonomiske formåen. Vi er i hvert fald både glade og taknemmelige for aftalen.

Per Nørregaard Jacobsen fra PS Industrilakering siger selv om sit sponsorat:

Det er jo selvfølgelig først og fremmest for at promovere min virksomhed at vi er med. Men når så det er sagt, så er det jo meget sjovere at komme ind i hallen og se hockey, når man selv på en eller anden måde er med. Det som holdet – og folkene bag holdet – har formået at få etableret på kun to år, er jo fremragende – og jeg håber at andre virksomheder i Århus også får øjnene op for det, så vi kan hjælpe dem med at nå målet om at komme til at spille en række højere oppe. Stor ros til især de udenlandske spillere, som kommer med ingenting i hånden, for at følge deres drøm om at spille ishockey. De knokler hårdt på både på arbejde til træning og kampe. Helt fantastisk.

PS Industrilakering er en virksomhed som udfører alle typer lakeringer, på alle typer materialer fra start til slut. Det være sig alt fra sandblæsning til polering – og alt derimellem. Et godt eksempel kunne være et par ridsede alufælge, som trænger til at blive shinet op, så koster det DKK 1750,00 (17”) for sandblæsning og lakering. Oftest er lakeringen i en bedre kvalitet end den fra fabrikken. Men alle er velkommen til at kontakte Per for et godt tilbud – enten i hallen eller på telefonen.