Ny Goalie til Vikings

Jutland Vikings byder velkommen til Steven Altman. Steven er 26 år gammel og kommer fra Strathmore, Canada. Den 175cm høje målmand har spillet i de Nordamerikanske college rækkerne, indtil de sidste to sæsoner, hvor han har optrådt i den svenske 3 division.

Med tilgangen af Steven Altman, har vi nu målmandsposten på plads for sæsonen. Wiktor Kopycinski, som virkelig brød igennem sidste år, fortsætter hos Vikingerne, og Steven Altman bliver så manden han skal konkurrere om posten med. Målmandsposten bliver besat efter ”bedst på dagen” princippet, og vi har ikke en første eller anden målmand.

Wiktors målmandskollega fra sidste sæson, Jeppe Straagaard Jensen, fik en mulighed i Esbjerg, som han ikke kunne sige nej til. Så vi siger samtidig tak for nu til Jeppe, og ønsker ham held og lykke i Esbjerg, undtagen i de 3 x 20 min, hvor Vikingerne står på den anden side af isen.

Jutland Vikings var egentlig ikke planen……

Steven var egentlig kommet til Danmark for at spille for Ama’r Islanders, som desværre måtte lukke deres hold i DIV 1 ned for nyligt. Det harmonerede dog ganske godt med at vores try out målmand blev skadet, og måtte rejse hjem igen med uforrettet sag. Nogle gange sker ting af en grund – som man jo siger – og i dette tilfælde var det en absolut belejlig situation for både Steven og for Jutland Vikings.

Det ligner et godt hold

Steven stødte til den øvrige trup i mandags, og har allerede fået et godt indtryk af holdet. Det ligner et godt hold, og drengene har taget rigtig godt imod mig, så jeg glæder mig til hver træning, og håber at vi får en god sæson udtaler han.

Q&A med Steven Altman:

Spørgsmål:
Det må have været en lidt kaotisk start på din sæson. Hvordan er det for dig at pludselig stå i Aarhus, når der stod København på din destination?

Svar:
Nervøs og spændt. Havde hørt om JV og at det er et stærkt hold, og det ligner mere en Nordamerikansk model end Ama’r , så jeg er sikker på at jeg vil passe godt ind.

Spørgsmål:
Hvad er dine personlige mål for sæsonen?

Svar:
At være en top 3 goalie i ligaen. Arbejde hårdt for at gøre en forskel til træning og kamp. Som altid, ønsker jeg at udvikle mig, og se holdet klare sig godt igennem sæsonen.

Spørgsmål:
Hvordan vil du selv beskrive målmanden Steven Altman?

Svar:
Som en tålmodig, der forsøger at læse spillet. Når jeg er i puck besiddelse, går jeg altid først efter at lave gode defensive afleveringer – og holde det simpelt.

Spørgsmål:
Der er nogle nye regler omkring blandt andet forsinkelse af spillet, som også involvere målmanden. Hvad er din mening om de nye regler:

Svar:
Det er et spørgsmål om at vænne sig til det, og bare være opmærksom før man blokerer pucken. Der vil også være flere udvisninger – især indtil spillerne har vænnet sig til de nye regler, men det stiller bare endnu højere krav til målmændene, som uden tvivl vil være mere i fokus med indførslen af de nye regler.

Vi ønsker Steven velkommen ombord, og ser frem til en god sæson.