Status efter weekenden – og to nye kampe.

Jutland Vikings er en elitesammenlægning af ishockeyen i Århus IK og Silkeborg SF1896. I sæsonen 2016/2017 deltager vi for første gang i 1. division, og har ambitioner om at spille liga ishockey inden 2019.

Efter en tur til Sjælland kan vi nu gøre lidt status, og har en indikation af, hvor stærkt vi står i denne sæson.

Lørdag gjaldt det et opgør imod Herlev/Rungsted – og det blev en kamp med ikke mindre end 16 mål. Dog lykkedes det Vikingerne at score de 9 af dem, så sæsonens første 3 point kunne sættes ind på kontoen. Bemærkelsesværdigt var det at vores canadiske import Ian Mclellan, åbnede sin pointkonto efter blot 45 sekunder med et uassisteret mål, og det skulle blive til 5 point til Ian over weekenden.

Søndag hed modstanderen Copenhagen Lions, som har oprustet vældigt over sommeren. Kampen var meget lige i de første to perioder. Men i tredje periode, blev vi ramt af en række udvisninger, som trak den sidste luft ud af de bravt kæmpende Vikinger, som så måtte indkassere et snævert 4-3 nederlag.

Alt i alt en indsats vi kan være tilfredse med. Set i lyset af at vi stod uden et par af vores nøglespillere, så er status quo, med tre vundne og tre tabte point, godkendt.

Kamp i Silkeborg lørdag, og i Århus søndag.

Nu ser vi frem til en weekend med to kampe på hjemmebane. Ballet åbner lørdag 26. september kl. 17.00, hvor isen i Silkeborg Sportcenter – og Jutland Vikings – står klar til at møde Amager Jets. Der er lagt op til en tæt kamp om de tre point.

Søndag kl. 12.00 i Århus, hedder modstanderen Gladsaxe Bears, der må regnes som en af ligafavoritterne i denne sæson. Så ingen tvivl om at der skal ydes en stor holdindsats, som skal krydres med individuel kvalitet.

Kom ud i hallerne, og støt op om regionens iskæmpere.

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 22/9 2017.
ricko@jutlandvikings.dk