Vinde 2 x fribilletter til HEDE RYTMER i Silkeborg

HEDE RYTMER inviterer til gratis ishockey lørdag den 3. februar Kl.17:00 i Silkeborg sportscenter, når vores lokale iskrigere tager imod Rødovre. Under kampen vil der blive trukket lod om 2 x fribilletter til HEDE RYTMER i Silkeborg. For at deltage, skal du aflevere denne indgangsbillet i døren ved indgangen. Dørene åbnes kl. 16.00. Det vil være muligt at købe både mad og drikke i hallen. Der tages forbehold for ”udsolgt” ved døren, så kom i god tid. Indgangbilleten PDF fil findes herunder og skal printes ud der hjemme.

Hede Rytmer Download PDF

Status efter weekenden – og to nye kampe.

Jutland Vikings er en elitesammenlægning af ishockeyen i Århus IK og Silkeborg SF1896. I sæsonen 2016/2017 deltager vi for første gang i 1. division, og har ambitioner om at spille liga ishockey inden 2019.

Efter en tur til Sjælland kan vi nu gøre lidt status, og har en indikation af, hvor stærkt vi står i denne sæson.

Lørdag gjaldt det et opgør imod Herlev/Rungsted – og det blev en kamp med ikke mindre end 16 mål. Dog lykkedes det Vikingerne at score de 9 af dem, så sæsonens første 3 point kunne sættes ind på kontoen. Bemærkelsesværdigt var det at vores canadiske import Ian Mclellan, åbnede sin pointkonto efter blot 45 sekunder med et uassisteret mål, og det skulle blive til 5 point til Ian over weekenden.

Søndag hed modstanderen Copenhagen Lions, som har oprustet vældigt over sommeren. Kampen var meget lige i de første to perioder. Men i tredje periode, blev vi ramt af en række udvisninger, som trak den sidste luft ud af de bravt kæmpende Vikinger, som så måtte indkassere et snævert 4-3 nederlag.

Alt i alt en indsats vi kan være tilfredse med. Set i lyset af at vi stod uden et par af vores nøglespillere, så er status quo, med tre vundne og tre tabte point, godkendt.

Kamp i Silkeborg lørdag, og i Århus søndag.

Nu ser vi frem til en weekend med to kampe på hjemmebane. Ballet åbner lørdag 26. september kl. 17.00, hvor isen i Silkeborg Sportcenter – og Jutland Vikings – står klar til at møde Amager Jets. Der er lagt op til en tæt kamp om de tre point.

Søndag kl. 12.00 i Århus, hedder modstanderen Gladsaxe Bears, der må regnes som en af ligafavoritterne i denne sæson. Så ingen tvivl om at der skal ydes en stor holdindsats, som skal krydres med individuel kvalitet.

Kom ud i hallerne, og støt op om regionens iskæmpere.

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 22/9 2017.
ricko@jutlandvikings.dk

Så er det alvor for Jutland Vikings

Pressemeddelelse fra Jutland Vikings:

Jutland Vikings er en elitesammenlægning af ishockeyen i Århus IK og Silkeborg SF1896. I sæsonen 2016/2017 deltager vi for første gang i 1. division, og har ambitioner om at spille liga ishockey inden 2019.

IIIIITTTTTSSSSSSS HOCKEYTIMEEEEE!!!!
Så er det ved at være alvor. I denne weekend åbner sæsonen for alvor for Vikingerne fra Østjylland, når de i weekend tager turen til Sjælland. Modstanderen lørdag hedder Herlev/Rungsted, og søndag går det løs mod Copenhagen Lions.

Ny assisterende træner
#5 Peter Hindkjær har fået en mere fremtrædende rolle på holdet, da han – ved siden af at skulle dirigere forsvaret – også har fået assistenttræner kasketten på. Hør Peter fortælle mere om sin nye rolle, samt forventninger til weekenden, i videoen herunder.

Ny rolle til polsk målmand
Sidste startede Wiktor Kopycinski’s mest som backup for Ryan Malinowski, men som sæsonen skred frem, trådte han mere og mere i karakter. I år deler han posten med det unge talent Jeppe Straagaard, som før sæsonen kom til fra Herning Ishockey Klub. Hør Wiktor fortælle mere om samarbejdet mellem de to målmænd.

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 15/9 2017.
ricko@jutlandvikings.dk

Kamprapport Jutland Vikings vs. Aalborg

I forbindelse med Silkeborg Sporcenters 10 års jubilæum den 2. september, blev der spillet en opvisningskamp mellem Jutland Vikings og Aalborg. Kampen skulle give et svar på, hvor langt Vikingerne var i forberedelserne til sæsonen i 1. Division.

Begge hold gik fra start godt til stålet, og der var en del store og små målchancer i begge ender. Jutland Vikings havde lidt svært ved at få lagt de rigtige pasninger, og der manglede det sidste præcision. Det kom der dog bedre styr på i løbet af kampen.

Efter at Vikings endelig havde fået etableret et godt pres, lykkedes det Aalborg at få pucken i nettet. Det skulle lykkedes yderligere to gange, før Vikingerne begyndte at få udbytte af anstrengelserne.

Vikings nye canadiske erhvervelse #21 Ian Mclellan, blev trippet da han i et Vikings powerplay havde frit løb mod mål. En forseelse, som korrekt blev takseret til et straffeslag. Straffeslaget udnyttede han til at vise hjemmepublikummet, at han besidder en sand ”backhand of doom”, da han smukt lagde pucken helt op i hjørnet. Helt uden chance for Aalborgs målmand.

Ian Mclellan spillede i øvrigt en glimrende kamp, og viste gentagende gange prøver på sit målsøgende spil.

Efter reduceringen, var det tydeligt at Aalborg forsøgte at forsvare føringen, og Jutland Vikings pressede hårdt på. Presset førte til en del udvisninger til Aalborg, og 7 sekunder før tid lykkedes det Mads Riis at reducere til 2-3.

Tættere på kom Vikingerne ikke. Men der var tydelig fremgang at spore, i forhold til sidste kamp. Især i 3. periode flød kombinationerne. Alt i alt var Vikingerne ikke kyniske nok, og var uheldige med en række udvisninger. Aalborg derimod, kendte in besøgstid, og fik scoret i sine power play.

Kampen gav også hjemmebane debut til blandt andet den kun 15 årige Magnus Sand, 27 årige Kim Sørensen og serberen Ivan Glavonjic.

Magnus Sand har haft sin ishockeyopvækst i Århus, og det er altid en fornøjelse, at give debut til en af vores egne. Det bliver spændende at se, hvor meget istid han kan tilkæmpe sig i løbet af sæsonen. I hvert fald lykkedes det ikke Aalborg at score i nogle af hans skift. Så det ser lovende ud.

Kim Sørensen er kommet til fra Herning, men bærer også på en særlig historie. Kim viste kampen igennem god speed, overblik og kæmpede utrætteligt. En type som forsvarene får svært ved at holde nede, og han fight bliver mere udslagsgivende, jo længere kampen skrider frem.

Ivan Glavonjic er en meget talentfuld ung spiller, som har søgt lykken hos Vikings. Han sprudler af energi både på – og udenfor banen. Vi er sikre på at Ivan vil have en pæn point samling, når sæsonen slutter.

Se vores post game interviews, med de tre nye Jutland Vikings spillere.

Næste hjemmekamp er den 23. september kl. 17.00, hvor vi tager imod Amager Jets. Vel mødt i hallen.

Skrevet af Ricko Hedelund
ricko@jutlandvikings.dk

Stærk back med Silkeborgrødder forlænger med 2 år

Det er med stor glæde at vi kan annoncere at Mikkel Lindorff har valgt at forlænge med Jutland Vikings, for to sæsoner.

Mikkel er en af de få på holdet, som har fået sin ishockeyopdragelse i Silkeborg, og derfor er vi rigtig glade for at kunne forlænge, da der var bud efter ham fra andre klubber. Mikkel har ofte sin gang i hallen på Aarhusvej, og har aldrig for travlt til at kunne bruge noget tid med ungdomsspillerne, hvilket har en stor værdi.

Mikkel er en stærk back, som på trods af sin unge alder, spiller med stort overblik og oftest tager de rigtige beslutninger. Selv om han med sin gode størrelse godt kan gøre ondt på modstandernes angribere, sad han kun i straffeboksen i 6 minutter hele sidste sæson. I offensiven bidrog han med 7 point, fordelt på 3 mål og 4 assist.

Jeg er glad for at have forlænget med Jutland Vikings udtaler Mikkel, som egentlig aldrig var i tvivl om, hvor han ville fortsætte. Det er spændende at have været med i dette projekt helt fra starten, og jeg føler at der er en god opbakning til holdet.

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 21/8 2017

ricko@jutlandvikings.dk

Mobil – 42343333

Vikings tilføjer yderligere tre til truppen

Det er med stor glæde at vi kan præsentere at fanfarvoritten Simon Bonde er klar til at tage endnu en sæson. Simon er en yderst vellidt person i blandt spillerne, ved vores fans er han kendt for et uhyggeligt arbejdsraseri og en spiller som altid ofrer sig for sit hold. Simon havde en virkelig stærk sæson sidste sæson, hvor det blev til 17 point i 25 kampe.
Da Simon blev spurgt om han var klar til endnu en sæson, så fik vi svaret tilbage:

” Ja selvfølgelig spiller jeg næste sæson – jeg er jo ikke viking for sjov”

Bund rutineret Alexander Jarrov tager også endnu en sæson. Det er super vigtigt at vi kan fastholde de rutinerede spillere fra sidste sæson. Erfaringen er uvurderlig i så ny en klub som vores, og med tilføjelsen af Jarrov, så er vi ved at have en rutineret stamme på holdet for anden sæson i træk

Jarrov lavede i sidste sæson 2 point i 19 kampe. Han er 33 år og spiller back

Til sidst men ikke mindst, så tager vores lettiske spiller Juris Jevdokimovs endnu en sæson. Juris er en spiller med rigtig meget udviklings potentiale. Sidste sæson tog han et stort skridt i sin udvikling som back, og med lidt flere kilo på kroppen og lidt mere spilletid, så er der en skjult profil gemt i Juris.

Juris lavede 3 point i 26 kampe. Juris er 20 år.

Ung målmand til Vikings

Det er med stor glæde, at vi endelig kan sætte navn på den sidste del af vores målmandsduo frem imod den kommende sæson.
Jeppe Straagaard Jensen er 17 år og kommer fra Herning IK, hvor han de sidste 4 år har været en del af Herningelite.

Jeppe er en rolig målmand som agerer efter spillet. Jeppes største styrke er at han er rigtig god til de høje skud, men samtidig arbejder han konstant på at forbedre sit spil nede ved isen.

Selv siger Jeppe:

” Jeg er en teamplayer med stor loyalitet. Jeg er en rolig og stille type og håber på et godt makkerskab mellem Wiktor Kopycinski og mig, men håber i det hele taget på at falde rigtigt godt til i truppen, og ser frem til min første sæson i Jutland Vikings. Jeg håber at jeg kommer til at udvikle mig mere som målmand her i Vikings hvor jeg bl.a. skal arbejde på at bliver lidt mere aggressiv/offensiv i mit spil. ”

Vi ser frem til den kommende sæson og byder Jeppe velkommen til klubben og Danmarks flotteste ishockey trøje.