Vikings tilføjer yderligere tre til truppen

Det er med stor glæde at vi kan præsentere at fanfarvoritten Simon Bonde er klar til at tage endnu en sæson. Simon er en yderst vellidt person i blandt spillerne, ved vores fans er han kendt for et uhyggeligt arbejdsraseri og en spiller som altid ofrer sig for sit hold. Simon havde en virkelig stærk sæson sidste sæson, hvor det blev til 17 point i 25 kampe.
Da Simon blev spurgt om han var klar til endnu en sæson, så fik vi svaret tilbage:

” Ja selvfølgelig spiller jeg næste sæson – jeg er jo ikke viking for sjov”

Bund rutineret Alexander Jarrov tager også endnu en sæson. Det er super vigtigt at vi kan fastholde de rutinerede spillere fra sidste sæson. Erfaringen er uvurderlig i så ny en klub som vores, og med tilføjelsen af Jarrov, så er vi ved at have en rutineret stamme på holdet for anden sæson i træk

Jarrov lavede i sidste sæson 2 point i 19 kampe. Han er 33 år og spiller back

Til sidst men ikke mindst, så tager vores lettiske spiller Juris Jevdokimovs endnu en sæson. Juris er en spiller med rigtig meget udviklings potentiale. Sidste sæson tog han et stort skridt i sin udvikling som back, og med lidt flere kilo på kroppen og lidt mere spilletid, så er der en skjult profil gemt i Juris.

Juris lavede 3 point i 26 kampe. Juris er 20 år.

Ung målmand til Vikings

Det er med stor glæde, at vi endelig kan sætte navn på den sidste del af vores målmandsduo frem imod den kommende sæson.
Jeppe Straagaard Jensen er 17 år og kommer fra Herning IK, hvor han de sidste 4 år har været en del af Herningelite.

Jeppe er en rolig målmand som agerer efter spillet. Jeppes største styrke er at han er rigtig god til de høje skud, men samtidig arbejder han konstant på at forbedre sit spil nede ved isen.

Selv siger Jeppe:

” Jeg er en teamplayer med stor loyalitet. Jeg er en rolig og stille type og håber på et godt makkerskab mellem Wiktor Kopycinski og mig, men håber i det hele taget på at falde rigtigt godt til i truppen, og ser frem til min første sæson i Jutland Vikings. Jeg håber at jeg kommer til at udvikle mig mere som målmand her i Vikings hvor jeg bl.a. skal arbejde på at bliver lidt mere aggressiv/offensiv i mit spil. ”

Vi ser frem til den kommende sæson og byder Jeppe velkommen til klubben og Danmarks flotteste ishockey trøje.

Kaptajnen tager endnu en tørn

Sidste sæsons kaptajn Mathias ”MC” Christensen tager endnu en sæson. MC var en af de vigtigste spillere på sidste sæsons mandskab, som overraskede alt og alle, og gik i slutspillet. MC er en rigtig leder, som går forrest, og giver den 110% for alle sine holdkammerater, man så bl.a. ofte I sidste sæson MC spænende ned langs bænken med opmuntrende og motiverende ord, og i omklædningsrummet var han en stærk og vellidt leder.

MC var en af de produktive spiller i sidste sæson. Her blev det til 33 kampe og 44 point

MC er en del af det flotte arbejde, der er blevet gjort i Aarhus ishockey klub, hvor han i sin tid tog sine første skøjtetag. Han skiftede dog kort til Esbjerg, hvor det blev til en sæson på deres juniorhold, inden turen gik til Aalborg Pirates. MC har tidligere spillet i Metal Ligaen for Aalborg Pirates, hvor han havde 261 kampe.

MC er en stærk tovejs spiller, som ville pynte på ethvert Metal Liga hold, og i denne sæson skal han igen være en af de absolutte ledere på holdet.

Rutineret back tager endnu en tørn

Truppen frem imod den kommende sæson begynder at tage mere, og mere form for hver dag der går.

Til den kommende sæson vil den tidligere Herning Blue Fox back, Peter Hindkjær tage endnu en tørn i den hvide trøje. Peter kommer med en enorm erfaring, som enhver klub ville få enormt gavn af. Peter vil i den kommende sæson få en lidt anderledes rolle for Vikings, end han havde sidste sæson.

Udover at være backprofil i 1. division, kommer Peter også til at arbejde med opsøgende sponsorarbejde og salgsarbejde i forbindelse med Jutland Vikings.

Peter har 3 guldhjelme og 198 kampe på højeste niveau i Danmark, sidste sæson havde Peter 27 kampe med 8 point.

Schweizerkniven tager endnu en sæson

Mads Riis er klar på endnu en sæson. Sidste sæson var Mads en af de bedst producerende spillere for Vikings. Mads Riis er en schweizerkniv af en hockeyspiller, han kan spille både forward og back, hvilket også gør ham til en vigtig spiller for Vikings. Sidste sæson producerede Mads 24 point i 22 kampe, dette var både som back og forward.

Selv fortæller Mads Riis om, hvorfor han vælger endnu en sæson:

” Jeg vælger endnu en sæson, fordi jeg føler, at jeg kan finde tiden til det til trods for mit job i Skive. Jeg elsker at spille ishockey, og synes det er super fedt at være med til at bygge dette projekt op. Jeg håber på at vi kan tage skridtet videre fra sidse sæson og udvikle os endnu mere, forhåbentlig komme i slutspillet igen og overraske der.”

Til daglig er Mads kongelig konstabel på Skive Kaserne i deres konstruktions enhed. Som han selv kalder det: ” en pose blandede bolcher af håndværkere”

To gengangere fra sidste sæson tager en sæson mere

Det er to velkendte ansigter, som tager endnu en sæson i Danmarks flotteste ishockeytrøje.

Den lettiske forsvarskæmpe, Sandis Sostaks, som i sidste sæson var en vigtig del af defensiven i Vikings, tager endnu en sæson. Sandis havde en rigtig flot sidste sæson, hvor han viste sig at være en af de bedste defensive backs i 1. division. Sandis er et fysisk pragteksempel på en ishockeyspiller, og han formår oftest at sætte sig i respekt ved modstanderen. Sandis er heller ikke bleg for at tage en lille svingom, hvis han mener en modstander fortjener det. Sandis er 23 år, og har flere internationale kampe på Cv’et fra det lettiske landshold.

Casper Ruggaard, som er en af SSF egne talenter, tager også endnu en sæson. Casper er en spiller i rivende udvikling, og en spiller som kan udvikle sig rigtig meget endnu. Casper har en rigtig god fart og et godt blik for spillet. Casper spillede sidste sæson 25 kampe, og lavede 10 point. Casper er 19 år gammel, og spiller center og wing.

Casper Ruggaard spillerprofil
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=206833

Sandis Sostaks spillerprofil
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=53979

Rutinen er sikret frem imod næste sæson

Rutine er en vigtig ting i alle sportsgrene. Man skal have nogle ledere og rutinerede folk, som går forrest, både i medgang og modgang. Sidste sæson var det to af disse herrer, Sebastian Fredensborg, assisterende kaptajn og Kristian ”Kridte” Hansen. Begge tager de endnu en sæson med Vikingen på maven.

Sebastian Fredensborg er 22 år, og har været en del af Silkeborg næsten fra starten. Sebastian er en rigtig fighter, der gerne tager kampene med modstanderen, og viser vejen for sine holdkammerater. Sidste sæson fik Sebastian æren af at være den ene af to assisterende kaptajner.

Sebastian spillede sidste sæson 27 kampe, og lavede 6 mål og 2 assister.

Selv siger Sebastian Fredensborg om den kommende sæson:

” Jeg regner med at vi får bidt os fast i ligaen, og får vist at vi er et top 8 hold, og at sidste sæson ikke var en tilfældighed. Vi skal være et hold, som kan give modstand til de bedste hold i ligaen. Jeg glæder mig til at se hvem der ellers kommer til holdet, og hvordan det hele kommer til at køre. Det var en speciel sæson sidste år, hvilket nok er meget normalt, når det er den første sæson som en helt ny klub, men jeg glæder mig til at se hvor meget vi har udviklet os siden sidste sæson. ”

Sebastian har selv hånden på pulsen i Silkeborg, hvor han bl.a. ejer Baren i Silkeborg. Selv udtaler han, hvordan han føler Silkeborg har taget imod Vikings:

” Jeg kan tydeligt mærke at der er flere og flere i Silkeborg, der synes det er et spændende projekt og sport vi har gang i. Jeg ved at mange af mine ansatte og venner kommer op i hallen hver eneste gang, for at se os spille, og det er jo fedt. Min bøn ligger dog stadig til, at vi får 3-4 store sponsorer, som tror på projektet, og derved kan hjælpe hockeyen endnu mere i gang. Hvis vi kan dét, så er der potentiale til at skabe en fed Ishockey kultur i Silkeborg”

Good old Kristian ”Kridte” Hansen, som han kaldes, er også klar til at spænde skøjterne for endnu en sæson. Kridte er nok en af de mest erfarne spillere i 1. division. Med sine 39 år, 233 kampe og 144 point bag sig, er han indbegrebet af rutine. Sidste sæson så vi Kridte være en rigtig leder for de lidt yngre spillere på holdet, og med sine erfaringer er han bestemt også en spiller, som man skal lytte til, når den ellers så stille mand åbner munden.

Selv siger Kridte:

” Jeg satser på et skridt op som hold i forhold til sidste sæson. Jeg forventer at det bliver endnu hårdere at få istid i denne sæson, men jeg skal fandme kæmpe røven ud af bukserne og gøre mit bedste”

Sidste sæson spillede Kridte 24 kampe og lavede 9 point.

Sebastian Fredensborg spillerprofil

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=176808

Kristian Hansen spiller profil

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=45801

En Polsk og to talenter forlænger med Vikings

Fotograf Marc M. Andersen – PhotoAndersen.dk

Det gode vejr bringer ofte gode nyheder med sig. Dette gælder også for Vikingerne.
I første sæson blev fundamentet bygget, hvilket vi gjorde overraskende godt. Der var selvfølgelig nogle bumps på vejen, men vi endte med at komme i slutspillet i vores første sæson. Her pressede vi de senere guldvinder i 1. division Hvidovre over 4 kampe inden kvartfinalen blev endestation for Vikings.
I den kommende sæson skal skelettet bygges og taget skal lægges. Vi jagter endnu en slutspilsplads og i bestræbelserne på dette kræver det et stærkt hold af vilde Vikinger.
En af de vigtigste positioner på et hockey hold er målmanden og her er vi glade for at vi kan gøre det officielt at den Polske målmand Wiktor Kopycinski har valgt at forlænge sin kontrakt med yderligere en sæson.
Wiktor er en bevægelig målmand med en god teknik og rigtig hurtig på stregen. Wiktor er ung og har dermed fortsat et betydeligt udviklingspotentiale, hvis han fortsætter sin udvikling, så kan han godt være den målmand der skal tage os det næste step og op i metalligaen.

Selv siger Wiktor om kontrakt forlængelsen:

” Jeg elsker den atmosfære der er på dette hold. Alle rundt omkring holdet er super kompetente og rigtig hjælpsomme. Jeg elsker at bo i Danmark, og jeg ser den danske liga som et rigtig godt sted at udvikle mig som både spiller og person. Efter den første succesfulde sæson vi havde, hvor vi kom i slutspillet er jeg ivrig efter at gøre det endnu bedre i denne sæson. Den største motivation til at forlænge kontrakten var at jeg kunne være med til at bygge dette op fra bunden. Det er altid specielt at være med til at skabe noget nyt, og hvis jeg kan være med til at få Vikings op i den bedste liga, så ville jeg være rigtig glad ”

Som en lille bonus information kan vi fortælle at Wiktor arbejder på deltid i Silkeborg skøjtehal hvor han………. Køre ismaskinen

To talenter til fremtiden

16 – Årige Joah Aalling, højre wing
18 – Årige Victor Schaufuss, center

De to unge drenge er to af fremtidens mænd, begge fik fint med spilletid i sidste sæson, og udviklede sig rigtig meget hen over sæsonen. Begge spiller har repræsentere vores to moderklubber i ungdomsårene og vi ser meget frem til deres yderligere udvikling hen over den kommende sæson.

Wiktor Kopysinski spiller profil
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=86624

Joah Aalling spiller profil
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=320051

Victor Schaufuss spiller profil
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=281833

Hockey Camp Silkeborg 2017

Jutland Vikings ene moderklub, ssf1896, holder i slutningen af sommeren en hockey camp!
Der er flere Vikings spillere der i løbet af ugen vil være med ungerne på isen!
Campen starter søndag d. 6 august og slutter fredag d. 11 august 2017.

Campen henvender sig til spiller i årgang 2003 til 2010.

Deltagerne fordeles på 3 hold efter alder og evner. Der vil maks være 30 spiller og 4 målmænd på hvert hold.

Der vil på denne camp være fokus på, spillernes individuelle læring og udvikling så vel teknisk, taktisk og fysisk. Deltagende målmænd vil modtage specieltræning af de kompetente målmænds træner.

 

For mere information, så tjek vores Facebook gruppe Jutland vikings eller kontakt camp leder Søren Klausen på tlf: +45 27 88 88 88

Interview med Kristian Hansen (2)

Her bringer vi anden del af interwievet med Good Old Kristian Hansen
Hvidovre er et af de mere stabile hold. De er et ret formstærkt hold også, som har styrket bredden med spillere fra nogle af de andre Kbh klubber op til trade deadline. Altså et ret godt hold, som præsterer godt i bredden.
Men nok om modstanderen for det er lige præcis nøglen til vores succes: IKKE at fokusere på modstanderen, men i stedet blot at fokusere på det vi er gode til selv. Fight, vilje og HOLDÅND. Vi har gode spillere til rådighed, men ikke råd til at miste flere folk….. Og så har vi en individualist i Shane Heffernan, som kan afgøre kampe. Desværre er vi uden Kyle Heffernan i de første 2 kampe, som sammen med sin bror virkelig har terroriseret 1. division i denne sæson.
Vi har ikke det største hold til rådighed længere, da mange er faldet fra i løbet af sæsonen, men det er de stærkeste der er tilbage, og den vilje de gutter har udvist, må være vores stærkeste kort. Det er den der ubeskrivelige gejst og lyst til ishockey som har fået folk til at pendle fra Skive, Herning, Silkeborg og Aarhus til træninger og kampe. Spillet i vådt og koldt udstyr fordi vi ikke har et fast sted at opbevare det… I det hele taget er vi drevet af lysten til ishockey. Passion.
Og kan vi tøjle passionen Så den bliver brugt rigtigt. Så har vi en chance. Vi er IKKE favoritter mod Hvidovre, men vi er heller ikke underdogs….!
Husk der er kampstart i dag i Silkeborg sportscenter kl. 20:00