Vikings skriver med canadisk center

Canadisk center til Jutland Vikings

Efter en succesfuld tryout, forstærker Jutland Vikings truppen med den 22-årige canadiske center Ian McLellan, som har spillet ishockey så langt tilbage, som han kan huske.

I sidste sæson spillede Ian i CCAA ligaen, hvor han repræsenterede Concordia Univ. College of Alberta, og producerede et point i gennemsnit per kamp, hvilket var nok til at gøre han til holdets topscorer. Generelt har han været at finde i toppen af pointlisten, lige meget hvor han har sat skøjterne på isen.

Ian beskriver sig selv som en to-vejs center med en god størrelse, som også – kendetegnende for spillere med en canadisk baggrund – kan spille det fysiske spil. Ian er målsøgende, og har ikke noget imod at søge ind i området foran mål, hvor det også kan gøre ondt.

Ian har til træning vist prøver på sine evner, med god speed, og et godt øje for spillet. Selv udtaler han, at ”rusten lige skal bankes af”, og at han syntes at han har fået en god modtagelse på holdet.

Vi ønsker Ian velkommen, og håber at vi kan være med til at opfylde hans ønske om at vinde et mesterskab.

Opvisningskamp den 2. september, mod Aab.

Der vil være mulighed for at se Ian – og resten af Vikingerne for første gang, når Silkeborg Sportcenter slår dørene op i anledning af sit 10 års jubilæum den 2. september kl 16.00. Der spiller Jutland Vikings en opvisningskamp imod Aab. Vi ses i

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 23/8 2017

ricko@jutlandvikings.dk

Mobil – 42343333

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *