Stærk back med Silkeborgrødder forlænger med 2 år

Det er med stor glæde at vi kan annoncere at Mikkel Lindorff har valgt at forlænge med Jutland Vikings, for to sæsoner.

Mikkel er en af de få på holdet, som har fået sin ishockeyopdragelse i Silkeborg, og derfor er vi rigtig glade for at kunne forlænge, da der var bud efter ham fra andre klubber. Mikkel har ofte sin gang i hallen på Aarhusvej, og har aldrig for travlt til at kunne bruge noget tid med ungdomsspillerne, hvilket har en stor værdi.

Mikkel er en stærk back, som på trods af sin unge alder, spiller med stort overblik og oftest tager de rigtige beslutninger. Selv om han med sin gode størrelse godt kan gøre ondt på modstandernes angribere, sad han kun i straffeboksen i 6 minutter hele sidste sæson. I offensiven bidrog han med 7 point, fordelt på 3 mål og 4 assist.

Jeg er glad for at have forlænget med Jutland Vikings udtaler Mikkel, som egentlig aldrig var i tvivl om, hvor han ville fortsætte. Det er spændende at have været med i dette projekt helt fra starten, og jeg føler at der er en god opbakning til holdet.

Skrevet af Ricko Hedelund, Jutland Vikings 21/8 2017

ricko@jutlandvikings.dk

Mobil – 42343333