Kaptajnen tager endnu en tørn

Sidste sæsons kaptajn Mathias ”MC” Christensen tager endnu en sæson. MC var en af de vigtigste spillere på sidste sæsons mandskab, som overraskede alt og alle, og gik i slutspillet. MC er en rigtig leder, som går forrest, og giver den 110% for alle sine holdkammerater, man så bl.a. ofte I sidste sæson MC spænende ned langs bænken med opmuntrende og motiverende ord, og i omklædningsrummet var han en stærk og vellidt leder.

MC var en af de produktive spiller i sidste sæson. Her blev det til 33 kampe og 44 point

MC er en del af det flotte arbejde, der er blevet gjort i Aarhus ishockey klub, hvor han i sin tid tog sine første skøjtetag. Han skiftede dog kort til Esbjerg, hvor det blev til en sæson på deres juniorhold, inden turen gik til Aalborg Pirates. MC har tidligere spillet i Metal Ligaen for Aalborg Pirates, hvor han havde 261 kampe.

MC er en stærk tovejs spiller, som ville pynte på ethvert Metal Liga hold, og i denne sæson skal han igen være en af de absolutte ledere på holdet.

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *